top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Login til Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Investering i ejendomme
Hvorfor investere i ejendomme?
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Hvad er direkte investeringer?

Tilmeld nyhedsmail

Difko A/SSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoEjendommeInvestering i ejendommeprint venlig side

Investering i ejendomme

Difko indkøber og udbyder attraktive danske og udenlandske erhvervs-ejendomme til private og professionelle investorer. Investeringsprojekterne er blandt markedets bedste – både i form af høj afkast og god sikkerhed.

Alle investorer har naturligvis forskellige behov og derfor udbyder vi forskellige projektformer som 10-mands kommanditselskaber, aktieselskaber eller som lukkede ejendomsprojekter ("private placement").

Krav til investeringsejendomme
Når Difko indkøber nye projekter stilles der store krav til ejendommenes beliggenhed, driftsøkonomi og afkastmulighed. Ejendommene skal være beliggende i større byer, de skal være udlejet til solide lejere på lange uopsigelige lejekontrakter og have en sund driftsøkonomi. Disse krav stiller vi til både danske og udenlandske ejendomme.

Difko køber og udbyder følgende typer ejendomme:
- Butiksejendomme med strøgbeliggenhed
- Butikscentre i større danske byer
- Øvrige butiksejendomme
- Butiks-/boligudlejningsejendomme
- Udenlandske detailhandelsejendomme

Nøglefærdige investeringsprojekter til investorer
Difko tilbyder investorerne nøglefærdige investeringsprojekter, hvilket gør det enkelt at blive investor. Det betyder at vi tager os af alt forarbejdet, projekterne er fuldt finansierede, der er lavet aftaler om administration, udbudsmaterialet er gennemarbejdet, åbenhed om prisfastsættelsen m.v. For alle 10-mandsprojekter søges altid om bindende forhåndsbesked fra Told og Skat for at sikre, at investorerne har afskrivningsret i deres personlige indkomst.

Sikker investering
For at give investorerne størst mulig sikkerhed for succes med en ejendomsinvestering, bruger Difko mange ressourcer på at kvalitetssikre nye ejendomsprojekter og på at sikre, at alle væsentlige faktorer er opfyldt.


 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk