top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

icon-mitdifko.jpg

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Projekter i udbud
Investering i vindmøller
Hvorfor investere i vindmøller?
Skræddersyede vindmølleprojekter
Spred din risiko
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Selskabs- og referenceliste
Hvad er Direkte Investeringer?

Tilmeld nyhedsmail

Topbillede1.jpgSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoVindmøllerSkræddersyede vindmølleprojekterprint venlig side

Skræddersyede vindmølleprojekter

Difko kan nu tilbyde, at investorer, som ønsker at indkøbe et vindmølleprojekt med én eller flere vindmøller, selv kan være med til at bestemme projektets udformning for så vidt angår projektets størrelse, finansiering og risikoprofil for driften.

Difko får løbende tilbud om at investere i vindmølleprojekter, men vi koncentrerer os hovedsgligt om større projekter som f.eks. K/S Difko Schönhagen I-X på 20 MW.

I samarbejde med en række aktive investorer, har Difko opsat en kravspecifikation til de mindre vindmølleprojekter. Får Difko tilbud om at deltage i et af disse mindre projekter, som møder disse krav, bliver investorerne kontaktet og præsenteret for projektet og dets muligheder.

Hvis projektet vækker interesse hos investorerne, foretager Difko en grundig juridisk, teknisk og kommerciel "due diligence" for at sikre, at projektet er en sikker investering på alle områder. Fra det øjeblik er Difko ansvarlig for projektets gennemførelse og for at det afleveres til investorerne i driftsklar stand.

Det er selvfølgelig valgfrit for investorerne, om de selv vil arrangere finansieringen eller om Difko skal stå for denne del.

Alt efter investorernes referencer og krav til vindmølleprojektets udformning vil Difko, på investorernes vegne, forhandle servicekontrakter, teknisk management mv. og sørge for stiftelse og registrering af alle relevante selskaber (K/S og ApS). Samtidig vil Difko sørge for al administration, så investorerne på denne måde ikke behøver at involvere sig i den daglige drift.

Se vores aktuelle vindmølleprojekt K/S Difko Putlitz V.


Teknisk-ledelse2.jpg

 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk