top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Administration A/S
Selskabsadministration
Ejendomsadministration
Vindmølleadministration
Skibsadministration
Investorportal – Mit Difko

SelskabsadministrationEjendomsadministrationVindmølleadministrationSkibsadministration
Ring til os
difko@difko.dk

Få et tilbud

DifkoAdministration.oldVindmølleadministrationTeknisk ledelseprint venlig side

Teknisk ledelse

Siden 2006 har Difko varetaget den tekniske og kommercielle ledelse af i alt 121 MW vindmøller i hele Europa. De fleste af disse vindmølleprojekter er udbudt af Difko som investeringsselskaber.

Siden Difko har overtaget den tekniske og kommercielle ledelse er rådigheden på vindmøllerne steget med hele 2%. Vindmøllernes rådighed betyder den tid, hvor en vindmølle producerer strøm og dermed skaber indtægter til investorerne.

Fordelen ved at lade os sørge for den tekniske og kommercielle ledelse af vindmøller er bl.a. den hurtige reaktionstid, hvilket gavner vindmølleejerne i sidste ende.

Omsætningen i et vindmølleselskab er afhængig af vindmøllernes drift og ydeevne. Møllernes rådighed på nettet er altafgørende for en god økonomi.

Derfor er det vigtigt at holde øje med møllernes drift. Vi tilbyder at stå for den tekniske ledelse, hvilket betyder at vi overvåger møllerne og sørger for at eventuelle tekniske fejl i møllerne udbedres hurtigt og effektivt. Vi indgår et tæt samarbejde med vindmølleproducenten og i fællesskab aftales processen omkring fejlhåndteringen.

Når fejl på vindmøllerne opdages tidligt, kan reparationerne indrettes efter vejret, så møllerne primært tages ud af drift, når der alligevel er en vindstille periode. Hermed gør nedetiden mindst mulig skade på møllernes indtjening.


 

Difko A/S - Grønne certifikater

 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk