top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Login til Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Projekter i udbud
Investering i skibe
Hvorfor investere i skibe?
Generelt om skibstyper
Ordforklaring
Flådeliste
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Selskabs- og referenceliste

Tilmeld nyhedsmail

Investering - SkibeSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoSkibeOm Difko Invest A/Sprint venlig side

Om Difko Invest A/S

Difkos investeringsprojekter er udviklet ud fra over 35 års erfaring i den danske investeringsbranche. I dag kan vi kalde os Danmarks ældste og en af de førende udbydere af investeringsprojekter inden for ejendomme, skibe og vedvarende energi.


Som investor hos Difko vil du opleve, at projekterne er grundigt gennemarbejdet og analyseret til bunds, inden de udbydes til salg. Du bliver altid tilbudt nøglefærdige projekter, der er overskuelige og af meget høj kvalitet.


International erfaring
Vi har udbudt investeringsprojekter i store dele af verden. Det kræver stor international indsigt at kunne agere på både ejendoms-, vindmølle, solcelle- og shippingmarkedet. Blandt andet har vi de seneste år udbudt ejendomsprojekter i Danmark, England og Tyskland. For så vidt angår vindmøller var vi pionerer i USA tilbage i 1980’erne, hvor vi rejste over 1.000 danske vindmøller og igen i 2005 var vi de første med udbud af franske vindmøller til danske investorer. Siden hen har vi udbudt vindmøller og solcelleanlæg i Tyskland.

Difko har i alt udbudt 176 investeringsprojekter inden for ejendomme, vindmøller, solcelleanlæg og skibe. Den samlede projektsum er på 31,5 mia. kr. og fordeler sig således:
94 ejendomme 

i alt 3,2 mia. kr.

83 skibe 

i alt 16,1 mia. kr.

1.144 vindmøller 

i alt 2,8 mia. kr.

Solceller og andre investeringsprojekter 


i alt 9,4 mia. kr.

 

Projekter der spreder risikoen
Difko har en stor investorbase, og vores investorer er som udgangspunkt meget tilfredse. Siden 2001 har 25% af vores investorer geninvesteret i et eller flere andre Difko-projekter. Investorerne sætter pris på Difkos kvalitet og gennemsigtige investeringsprojekter samtidig med, at det varierende udbud af aktivtyper kan være med til at sikre en solid investeringsspredning.


 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk