top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Sikkerhed i solprojekter
Tyske solprojekter
Spred din risiko
Difkos erfaringer
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Hvad er direkte investeringer?
Selskabs- og referenceliste

Tilmeld SMS og nyhedsmail

Sikkerhed-i-sol.jpg
SolSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoSolTyske solprojekterprint venlig side

Tyske solprojekter – det sikre valg

Med henblik på at skabe størst mulig sikkerhed for solprojekterne har Difko valgt Tyskland som hjemsted for projekterne. Vi har på trods af mulighederne for at lave bedre afkast bevidst fravalgt sydeuropæiske og andre endnu mere eksotiske lande.

Difko har også på lang sigt stor tillid til den stabile tyske økonomi og er helt trygge ved de garantier, der er afgivet af den tyske stat, og vi vurderer, at det tyske marked i dag er et meget sikkert investeringssted.

Tyskland har været et af pionerlandene inden for sol og har investeret massivt i udnyttelse af solenergi samt ydet solide statsgaranterede tilskudsordninger. Tyskland vurderes til at være verdens mest modne marked for solcelleanlæg.

Difko vurderer, at kvaliteten af den lokale administrative og tekniske opfølgning er særdeles høj. Derudover er den tyske såvel juridiske som skattemæssige lovgivning gældende for den alternative energi meget transparent og velfungerende. Der er ligeledes tale om en effektiv håndtering fra det offentliges side.Aktuelle 10-mandsanparter i ejendomme

 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk