top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Sikkerhed i solprojekter
Tyske solprojekter
Spred din risiko
Difkos erfaringer
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Hvad er direkte investeringer?
Selskabs- og referenceliste

Tilmeld SMS og nyhedsmail

Sikkerhed-i-sol.jpg
SolSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoSolDifkos erfaringerprint venlig side

Difkos erfaringer med alternativ energi-aktiver

Difko har siden det først vindmølleprojekt i 1985 opbygget en stor ekspertise inden for vedvarende energi. Vi har udbudt 41 vindmølleprojekter fordelt i flere europæiske lande, men dog med hovedvægten i Tyskland.

Vi har de senere år, med stor interesse, fulgt udviklingen inden for solcelleteknologien og vores tekniske afdeling – Difko Tech – vurderer nu, at teknologien er moden til at danne grundlag for et investeringsprojekt. Samme afdeling kommer til at stå for den tekniske opfølgning på solprojekterne.

Difkos mangeårige virke på det tyske marked for vindmøller har givet os et betydeligt netværk og stor indsigt i løbende optimering af investeringsprojekterne samt håndtering af, hvad der nu må komme af små ”udfordringer” hen ad vejen. Dette uanset om det er af teknisk, skattemæssig eller administrativ karakter.

Vi har god erfaring med og tror meget på værdien af langvarige relationer, hvorfor vi har valgt at indgå samarbejde med en af de førende tyske producenter/udviklere og udbydere af solcelleanlæg.Aktuelle 10-mandsanparter i ejendomme

 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk