top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Sikkerhed i solprojekter
Tyske solprojekter
Spred din risiko
Difkos erfaringer
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Hvad er direkte investeringer?
Selskabs- og referenceliste

Tilmeld SMS og nyhedsmail

Sikkerhed-i-sol.jpg
SolSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoSolSpred din risikoprint venlig side

Spredning af risiko med vedvarende energi

Kurserne på aktiemarkedet svinger kraftigt i øjeblikket. Det kan betyde store konsekvenser for investorer, der ikke har sørget for at sprede deres risiko.

Det er en gylden regel inden for investering og formuepleje, at man ikke skal lægge alle sine æg i samme kurv. I denne sammenhæng vil din bankrådgiver typisk anbefale dig at kombinere aktier og obligationer, og specielt indenfor aktier, foreslå forskellige brancher, markeder m.m. Men selvom investeringsporteføljer i børsnoterede papirer er meget varierende i sin sammensætning, så påvirkes aktier og obligationer til en vis grad af de samme faktorer og den samme aktuelle børsstemning.

Investereringer i vedvarende energi samvarierer i mindre grad med noterede værdipapirer og påvirkes af helt individuelle faktorer. Direkte investeringer med aktiver som solcelleanlæg eller vindmøller kan derfor bidrage til at reducere risikoen i en investeringsportefølje, som ellers alene indeholder noterede aktier og obligationer. Det skyldes, at du pr. definition reducerer din risiko ved at investere i forskellige aktiver, som prismæssigt påvirkes af så forskellige forhold som muligt. Din samlede formueudvikling bliver dermed mere robust og stabil.

Du kan styrke din formue og sikre pensionen på mange måder. Men ved at investere i K/S-projekter, inden for eksempelvis solcelleanlæg og vindmøller, opnår du en vigtig spredning af din risiko samt mulighed for at benytte skatten aktivt.

Mange vælger udelukkende at investere i noterede værdipapirer, men ønsker du at tage højde for eksempelvis skatteoptimering, inflationssikring og en vis uafhængighed af udsving i konjunkturerne, så kan disse investeringer alene ikke slå til. Det optimale vil derfor være at supplere din investeringsportefølje med K/S-investeringer.

Kontakt Søren Sørensen (sos@difko.dk) på tlf. 33 88 22 40 og hør mere om, hvordan du kan undgå større tab trods aktiemarkedets fald. Aktuelle 10-mandsanparter i ejendomme

 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk