Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Investeringsprojekter

Difko udbyder sunde investeringsprojekter indenfor skov/landbrug, ejendomme, vindenergi og solenergi. Klik på kategoribillederne nedenfor, for at informere dig om vores projekter. Difko har udbudt investeringsprojekter siden 1976. Dermed er vi meget erfarne i vores branche. Vores projekter gennemgår en dybdegående evaluering, før de markedsføres og mange af dem kan betegnes som "grønne", dvs. at de er miljøvenlige.

Skov og landbrug

Investering i grønne projekter giver god mening for dig, hvis du ønsker en bæredygtig livsstil og vil gøre en forskel. Difko vil gerne støtte investorer med interesse i grøn investering og det er derfor, at vi udbyder mange projekter, som lever op til disse krav.


Det, der gør vores skovprojekter spændende, er, at det drejer sig om naturlige skove med høj biodiversitet. Samtidig er risikoen lav, da træerne også vokser i krisetider og fordi skovstykkerne er fordelt i et stort areal.


Hvorfor er skovinvestering grøn investering?

Måske har du hørt om, at levende træer suger CO2 ud af atmosfæren, når de vokser. På den måde lagrer skov CO2. Træs vigtigste klimaegenskab er ikke så velkendt: træ kan erstatte en række materialer (f.eks. stål, beton osv.) som ved deres fremstilling og forarbejdning udleder en stor mængde CO2. Når man erstatter materialerne med træ, reducerer man CO2 udledningen.Navn:
Skov og landbrug
Navn:

Lynderupgaard Gods A/S - et helhjertet landbrugsprojekt

Kort Text:
Difko udbyder et investeringsprojekt til investorer der er glade for mennesker, miljøet og dyr. Projektet er også relevant for jagtentusiaster.
Aktieafkast:

9% p.a. efter omlægning til økologi efter år 3, akkumuleret afkast

Aktieafkast
Aktiekapital:

35 millioner

Aktiekapital
Min. tegningsbeløb:

750.000 kr.

Min. tegningsbeløb
Navn:
Skov og landbrug
Navn:

Skovprojekt i Letland

Kort Text:
Projektet er en attraktiv investeringsmulighed med lav risiko og 5,57 % i intern rente (IRR). Derudover gør du noget for klimaet, når du investerer i skov.
Aktieafkast:

5,57% p.a

Aktieafkast
Aktiekapital:

12,1 mio. kr

Aktiekapital
Min. tegningsbeløb:

50.000 kr.

Min. tegningsbeløb
Navn:
Skov og landbrug
Navn:

Skovprojekt i Baltikum

Kort Text:
Kan det lade sig gøre, at tjene penge, mens du kompenserer for din CO2 udledning? A/S Difko Skov Invest II er en attraktiv investeringsmulighed med lav risiko og 4,5 til 5,5 % i intern rente (IRR). Derudover får du investorfradrag, når du investerer frie midler og du gør noget for klimaet.
Aktieafkast:

4,5-5,5 %

Aktieafkast
Aktiekapital:

investorernes beslutning

Aktiekapital
Min. tegningsbeløb:

10.000 kr.

Min. tegningsbeløb

Bliv Difko investor

Gør din formue en tjeneste og bliv Difko investor. Vi er en erfaren og troværdig udbyder af attraktive investeringsprojekter. Difko agerer altid i investorernes interesse, fordi det er investorerne, der via repræsentanter vælger bestyrelsen i Difko. Læs mere om Difko her.


Kontakt os allerede i dag

1

Kontakt os

Det er helt uforpligtende, at kontakte os og høre mere om vores investeringsprojekter. 
2

Vi finder den bedste løsning

Når vi har talt om dine mål og ønsker, finder vi den løsning, der passer bedst til dig.
3

Vi tager os af administration

Det er ikke tidskrævende at være investor. Vi står for administrationen af projekterne og hjælper gerne, hvis du har spørgsmål.
Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Teknisk chef, vedvarende energi
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 52 94
Kort beskrivelse til poup: