Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Billede:
Navn:

Sofia Residential A/S

Kort Text:
Beskrivelse:

Difko har indgået aftale med Sofia Residential A/S

Difko har indgået aftale med Sofia Residential A/S som giver mulighed for køb af aktier i Sofia Residential A/S inden en forventet børsintroduktion. Flere af DIFKO’s kunder har allerede investeret i Sofia Residential A/S. Kapitalen skal ikke bruges til, at sikre lønsomhed, men på at vokse forretningen inden en børsnotering.

                      

Læs mere om Sofia Residential A/S på www.sofiaresidential.com


Rådgivning og tegning

Rådgivning og endelig tegning foretages direkte via Sofia Residential A/S. Difko formidler kontakten til Sofia Residential A/S. Klik på den røde bjælke til højre ”Er du interesseret i køb af aktier i Sofia Residential A/S – klik her”

Vimeo embed:

Information og fakta

Information og fakta:

Sofia Residential A/S

Sofia Residential A/S er en ejendomsudvikler, som udvikler bæredygtige ejendomme i Sofia, Bulgarien. De har løbende haft en ROI på ca. 100% på projekterne og de har de seneste år givet investorerne et afkast på over 50% om året. Sofia Residential A/S forventer en tidobling af værdien af selskabet indenfor 5 år, hvilket svarer til et gennemsnitlig årlig afkast på ca. 58% over den 5-årige periode. Sofia Residential A/S er til dig, som gerne vil have eksponering på et vækstmarked. Sofia Residential A/S samarbejder med DIFKO om at rejse i alt 58.340 millioner, hvor ca. 20 investorer allerede har investeret via DIFKO

Det der gør Sofia Residential spændende, er væksten i markedet. Det er EU’s billigste ejendomsmarked og lønningerne og ejendomspriserne stiger pænt hvert år, men alligevel, så bruger den lokale bulgarer kun 14% af sin indtægt på sin bolig inkl. lån hvorimod i København bruges op mod 40%.


Sofia Residential A/S bygger for fremtidens generationer

Sofia Residentials byggerier er af høj kvalitet og hæver sig væsentligt over den generelle standard i Sofia. Selskabet bygger energirigtigt og hæver samtidig levestandarden for de mennesker, der kommer til at bo i lejlighederne. For Sofia Residential handler bæredygtighed både om at passe på kloden og på det samfund, selskabet er en del af. I Bulgarien er vintrene kolde, og det er et problem, når bygningsmassen generelt er meget dårligt isoleret. I Sofia Residential kommer de med en nordisk tilgang til isolering, hvilket betyder, at de bygger langt mere energibesparende og klimavenlige ejendomme, end de fleste andre ejendomsudviklere. De fokuserer samtidig på, at træer og øvrig bynatur omkring de gamle boliger består, når de river ned og bygger op. Det giver højere livskvalitet og et grønnere bymiljø.


Ejendomsudvikler i Sofia

Selskabet er en attraktiv investeringsmulighed for dig, som ønsker ejendomseksponering i et vækstmarked. Forestil dig, at have investeret i København for 20-30 år siden, det er den mulighed man står med nu ved, at investere i Sofia.

Det er med glæde, at vi kan præsentere vores nye investeringsmulighed i samarbejde med Sofia Residential A/S.

Her er tale om en investering i en ejendomsudvikler i Sofia, Bulgarien. Selskabet har en soliditet på ca. 60%.  Med kapitalrejsningen af Sofia Residential vil selskabet indlede næste kapitel i deres væksthistorie.

Selskabet står med gunstige muligheder for vækst, og det kræver kapital til at sætte flere projekter i gang ad gangen, end de kan i dag. En investering i Sofia Residential er en investering i et ejendomsmarked i vækst. Selskabet har en forretningsmodel, der gør dem mere robust end deres konkurrenter. De bygger boliger, der er blandt de mest eftertragtede i byen.


Pris

Selskabets egenkapital var 31.12.2021 på 61,2 millioner kroner, og egenkapitalen forventes løbende at stige i takt med, at Selskabet realiserer sin vækstplan. De udsteder aktier til en værdiansættelse svarende til Selskabets egenkapital. Det er ikke normalt for et udviklingsselskab som Sofia Residential A/S, men det viser, hvor forsigtige Sofia Residential og DIFKO er i samarbejdet.

I 2021 var Selskabets nettoindtægt på ca. 21 millioner kroner og kigger man globalt, så handles udviklingsselskaber til et gennemsnitligt multipel på otte, hvilket indikerer, at selskabet har en en ”pre­-money” værdiansættelse på ca. 168 millioner. Det er 2,7 gange mere end den bogførte egenkapital.

Sofia Residential A/S har allerede budt de første eksterne investorer velkommen og ca. 20 investorer fra DIFKO har allerede fundet vej som aktionær hos Sofia Residential A/S.

.


Børsnotering

Sofia Residential A/S’ plan er, at selskabet skal børsnoteres indenfor en kortere årrække, og i den forbindelse er det forventningen, at rabatten mindskes til glæde for alle de aktionærer, som tegner sig med i nuværende kapitalrejsning. Rabatten mellem hvad selskabet er værd på Børsen, og hvad der kan tegnes aktier vil løbende blive indsnævret frem mod noteringen, og Selskabet forventer således, at rabatten fjernes fuldstændigt, når selskabet er noteret.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar:
Nøgletal
Investeringsmål:
58.340.000 kr
Kapitalrejsning
Aktieafkast:

Forventet 58,0%

Aktieafkast
Udbytte:

Der forventes ikke udbetalt udbytte. Midlerne skal bruges på at udvikle forretningen.

Udbytte
Aktiekapital:
119.540.000 kr
Egenkapital
Min. tegningsbeløb:
Min. tegningsbeløb
Er du interesseret i køb af aktier i Sofia Residential A/S – klik her
Kontakt os
Fakta
Fakta:

Selskabet beregner løbende ny kurs hvert kvartal.

Tegningskursen er indre værdi, som steg 52% i 2021.

Børsnotering i løbet af et par år.

Skalerbar forretningsmodel

Investeringsøkonomi
Investering økonomi:
Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Senior manager
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 22
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her