top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Login til Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In english
Søg
Søg

Mit Difko

Kontakt os!
Mail

DifkoBestil password - Ny brugerprint venlig side

Log på via NemID

Er du investor og har du glemt dit password til Mit Difko, så behøver du ikke længere at bestille et nyt password. Du kan nu logge på via NemID.
 
Log på via NemID her.
 
Har du ikke NemID, kan du bestille det her.

Mit Difko er et personligt sted på hjemmesiden, hvor du kan følge dine Difko-investeringer og samtidig handle med brugte anparter.
 
Du kan bl.a. få tilsendt dine regnskaber, halvårsmeddelelser, skatteredegørelser mv. elektronisk fra Difko via e-boks.

Handel med anparter på Mit Difko

Såfremt du ønsker at byde på brugte anparter, kræver det, at du får foretaget en egnethedstest. Testen foretages af Difko Fondsmæglerselskab A/S for at kunne målrette og optimere rådgivningen overfor dig som investor og samtidig afgøre, om du er egnet til at investere i de produkter, som Difko Fondsmæglerselskab A/S formidler.

 

Vurderingen foretages ud fra rådgivningsskemaet, som bedes udfyldt og indsendt i underskrevet stand sammen med din seneste årsopgørelse samt en kopi af dit kørekort eller pas til Difko Fondsmæglerselskab A/S, Sønderbrogade 76, 8700 Horsens.  

 

Download rådgivningsskemaet her.

 

Når Difko Fondsmæglerselskab A/S har modtaget skemaet og foretaget vurderingen, vil du efterfølgende modtage konklusionen. Er du vurderet egnet, kan du frit handle på auktionen via Mit Difko.  

 

Hvis du er vurderet ikke-egnet, kan du alligevel, på trods af vores vurdering, handle på auktionen. Forudsætningen er, at du underskriver en særskilt erklæring.

 

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk