top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Værdier
Selskabsstruktur
Ledelsen i Difko
Difkos historie
Investordemokrati
Årsrapporter
Presse

Tilmeld nyhedsmail

Peter-T.jpg
Ring til os
Send os en mail
Åbningstider
DifkoOm Difko_1Værdierprint venlig side

Værdier

Difkos værdigrundlag danner fundamentet for det daglige arbejde, vores adfærd og holdninger, omgangstone og udvikling. Difkos værdier er enkle og understøtter forretningen optimalt.

Kvalitet
Vores produkter, ydelser, fremtræden m.v. er fuldstændig i orden. Vi leverer gerne lidt mere end forventet, vi foretager en ekstra analyse, beregning eller hvad der skal til for at sikre, at vores leverancer til kunderne er korrekte.

Troværdighed
Vi driver forretning med høj etik og moral. Vi er til at stole på og holder det, vi lover. Vi kommunikerer åbent og ærligt og skjuler ikke noget.

Nytænkning
Vi bidrager alle til at udvikle virksomheden. Vi er innovative og effektive i alt, hvad vi gør. Vi benytter respons fra kunder, leverandører og øvrige interessenter til at videreudvikle virksomheden.

Handlekraft
Vi har været pionerer, siden vi startede, og den entusiasme og begejstring, det giver at være de første - frem for de største – dyrker vi fortsat. Vi agerer både hurtigt og beslutsomt, så vi selv, vores investorer og vores samarbejdspartnere bevæger sig fremad.

 


  

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk