top-sider.jpg


 

top-sider.jpg

Til forsiden

Mit Difko

Nyheder Nyheder Deler Sitemap Sitemap Deler Kontakt Kontakt Deler Job Job Deler In English
Søg
Søg

Om Difko Invest A/S
Sikkerhed i solprojekter
Tyske solprojekter
Spred din risiko
Difkos erfaringer
Selskabstyper
Gebyrpolitik
Hvad er direkte investeringer?
Selskabs- og referenceliste

Tilmeld SMS og nyhedsmail

Sikkerhed-i-sol.jpg
SolSolVindmøllerEjendommeSkibe
Ring til os
Send os en mail
Bestil et møde
DifkoSolSikkerhed i solprojekterprint venlig side

Sikkerhed i solprojekter

Sikkerheden er et altafgørende fokusområde, når Difko udbyder investeringsprojekter inden for solcelleanlæg.

Statsgaranterede tilskud
Mange lande med ambitioner om at øge den alternative energis andel af landets samlede el-produktion har lovgivningsmæssigt besluttet at give massive statsgaranterede tilskud til el-produktion genereret af solcelleanlæg.


Stabil produktion

Solcelleteknologien vurderes meget driftsikker efter mange års kvalitetsudvikling og positive driftserfaringer. Holdes den høje driftsikkerhed op imod den meget høje grad af stabilitet i antal soltimer/indstråling, så sikrer det en meget stabil el-produktion fra solcelleanlægget.

Stabil indtjening - pålidelig budgettering

Kombinationen af en meget stabil el-produktion og en statsgaranteret aftagelse af el til en lovbestemt el-afregningspris i 20 år fra idriftsættelse sikrer solprojektet en meget stabil indtjening, som igen sikrer en meget pålidelig budgettering.

Minimal hæftelse og risiko

Investor hæfter ikke for 1. prioritetslånet på typisk op til 80% af projektsummen. Endvidere får investor tilbagebetalt sit projektindskud inden for typisk 3 år. Alt i alt en meget beskeden risikoeksponering.


Positivt cashflow

Investorer i vindmølleprojekter og andre alternative energiaktiver har i de seneste turbulente år oplevet værdien af at eje et meget stabilt aktiv, som genererer et positivt cashflow og relativt bevarer sin værdi - uanset finanskrise eller ej.


Attraktivt afkast

Investorer i aktivklassen "alternativ energi" har dermed været relativt mere robuste, og de har opretholdt et attraktivt afkast, hvor mange andre investorer i aktier og obligationer har tabt store penge.


Gunstig og stabil projektfinansiering
Den høje grad af sikkerhed i solprojekter sammenholdt med offentlige ordringer muliggør en ofte meget gunstig og stabil projektfinansiering.

 

  

Difko A/S • Sønderlandsgade 44 • DK-7500 Holstebro • Tlf.: +45 70 11 75 00 • difko@difko.dk