Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Difko DirectGår du og overvejer at investere i dit eget projekt, og er tiden ikke til at identificere og udvælge den/de bedste investeringsprojekter og efterfølgende administrere dem, er Difko Direct helt sikkert noget for dig.


Med Difko Direct, tilbyder Difko at skræddersy investeringsprojekter direkte til den enkelte investor eller en mindre kreds af investorer.


Som investor i Difko Direct opnår man de samme fordele, som hvis man havde investeret i ét af vores større projekter, men man har samtidig mulighed for selv at få indflydelse på forhold såsom ejerkreds, selskabsform, geografisk eksponering, valg af finansieringsform og gearing m.m.


Gennem Difko Direct tilbydes adgang til rådgivning fra vores projektafdeling samt administrationsafdeling.


I Difko Direct laver Difko alt forarbejdet med at finde de attraktive investeringsmuligheder til den rigtige pris, ligesom vi sammen med vores professionelle eksterne samarbejdspartnere sørger for en grundig gennemgang af relevante dokumenter, foretager teknisk gennemgang, undersøger markedsforhold samt forhandler finansiering af projektet (due diligence). Difkos administrationsafdeling varetager efter købet alle de løbende opgaver med både selskabet og aktivet, så det er nemt at være investor.


Du får altså et stærkt team af eksperter stillet til din rådighed, så vi sammen kan skabe den bedst mulige investering tilpasset dine individuelle ønsker og behov.


Den direkte vej til sikre investeringer

Difko_direct_300 Kontakt

Niels_J├©rgen_Pedersen_SH_web
Niels Jørgen Pedersen

Adm. direktør

Direkte 96 10 53 43 
Mobil 22 70 69 71

Mail: njp@difko.dk


Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Ejendomsadministrator
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 64
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her