Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Investeringsprojekter

Difko udbyder sunde investeringsprojekter indenfor skov/landbrug, ejendomme, vindenergi og solenergi. Klik på kategoribillederne nedenfor, for at informere dig om vores projekter. Difko har udbudt investeringsprojekter siden 1976. Dermed er vi meget erfarne i vores branche. Vores projekter gennemgår en dybdegående evaluering, før de markedsføres og mange af dem kan betegnes som "grønne", dvs. at de er miljøvenlige.

Vindenergi

Investering i grønne projekter giver god mening for dig, hvis du ønsker en bæredygtig livsstil og vil gøre en forskel. Difko vil gerne støtte investorer med interesse i grøn investering og det er derfor, at vi udbyder mange projekter, som lever op til disse krav.


Når man investerer i vindmøller er det driften, man tjener penge på. Der er flere fordele med investering i vindenergi, men udover det, at det er grøn investering, så er afkastet attraktivt i forhold til risikoen.


Navn:
Vindenergi
Navn:

A/S Difko Kall Vind

Kort Text:
Windpark Wechernich nær Kall i Tyskland er et ideelt investeringsobjekt for både personlige investorer og selskaber. Kort sagt kombinerer projektet et højt afkast med lav risiko og samtidig er det et grønt investeringsprojekt. Der er foretaget omhyggelige vindstudier, afregningsprisen er fastsat i loven og selvfølgelig fremstiller vindmøller vedvarende energi. 
Aktieafkast:

6,8 % (IRR) p.a. efter skat, 11,6 % i gennemsnitlig rente af den investerede kapital (efter skat)

Aktieafkast
Aktiekapital:

3,1 mio. €

Aktiekapital
Min. tegningsbeløb:

50.000 kr.

Min. tegningsbeløb

Bliv Difko investor

Gør din formue en tjeneste og bliv Difko investor. Vi er en erfaren og troværdig udbyder af attraktive investeringsprojekter. Difko agerer altid i investorernes interesse, fordi det er investorerne, der via repræsentanter vælger bestyrelsen i Difko. Læs mere om Difko her.


Kontakt os allerede i dag

1

Kontakt os

Det er helt uforpligtende, at kontakte os og høre mere om vores investeringsprojekter. 
2

Vi finder den bedste løsning

Når vi har talt om dine mål og ønsker, finder vi den løsning, der passer bedst til dig.
3

Vi tager os af administration

Det er ikke tidskrævende at være investor. Vi står for administrationen af projekterne og hjælper gerne, hvis du har spørgsmål.
Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Projektchef - Erhvervsmægler
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 41
Kort beskrivelse til poup: