Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Hvem er Difko


Difko leverer finansielle og administrative ydelser og ikke mindst bæredygtige og attraktive investeringsmuligheder og -projekter til danske investorer.


Ved at tænke nyt, fokusere på bæredygtig, ansvarlig, gennemskuelig og ligetil investering, giver vi både professionelle investorer og helt almindelige danskere muligheden for at sætte handling bag ordene og deres penge på arbejde. Vi vil opleves som både forståelige, ukomplicerede og tilgængelige for vores kunder og investorer – uafhængigt af deres afsæt og viden.


Og vi forstår, at vi har et særligt ansvar for at finde præcis den rigtige investering individuelt tilpasset den enkelte, større som mindre – og at forventninger, risiko og muligt afkast og udbytte er klart afstemt.


Difko går stadig nye veje og handler på det, vi tror på: At vi kan skabe en både rigere og mere bæredygtig fremtid – hvis der investeres i den.


Når vi handler og investerer, så kommer penge på arbejde og skaber værdi. Derfor er der ingen, der sidder på hænderne hos Difko – vi arbejder for dig.


For de der sætter handling bag ordene – og for at så mange penge som muligt bliver investeret i en både rigere og mere bæredygtig fremtid.

Kontakt

Niels_J├©rgen_Pedersen_SH_web

Niels Jørgen Pedersen

Adm. direktør

Direkte 96 10 53 43 
Mobil 22 70 69 71

Mail: njp@difko.dk

Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Compliance Specialist
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 10
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her