Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Hvem er Difko


Difko har i dag tre forretningsområder: investering, administration af aktiver og formidling af erhvervsejendomme, som Difko Erhverv står for.

Difko vil være investeringsmarkedets nyskaber, en uundværlig del af alle ambitiøse porteføljer, og sætte skub i væksten i Danmark.

En ambitiøs plan, men trods vores lange erfaring i markedet, føler vi os som iværksættere, som er her for at gøre mere for dig og din formue.

 

Difko tilbyder et bredt udvalg af finansielle ydelser og produkter, og ønsker at være din foretrukne samarbejds- og sparringspartner, uagtet om vi taler virksomheder, privatpersoner, sol og vindejendomme eller skov.

Vi er din troværdige samarbejdspartner, når det gælder investeringer og administration af dine aktiver. Og hos os, møder du altid engagerede og erfarne medarbejdere, som ved, hvad de taler om. Vi leverer værdiskabende og fleksible løsninger, såvel som vi forfølger aktuelle muligheder, forstår at tackle uforudsete udfordringer og arbejder på at sikre bæredygtighed og værditilvækst i hvert eneste projekt.

 

Hos Difko, vil du altid møde medarbejdere, som med handlekraft og troværdighed, yder lidt mere end forventet. Og det står vi på mål for!

Så er du interesseret i investeringer med gode afkast, eller en administrationsaftale, så er der sund fornuft i at tale med os.

 

Difko – ligetil og med omtanke

 

Niels Jørgen Pedersen

Adm. direktør

Kontakt

Niels Jørgen Pedersen, Adm. direktør

Niels Jørgen Pedersen

Adm. direktør

Direkte 96 10 53 43 
Mobil 22 70 69 71

Mail: njp@difko.dk

Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Controller
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 12
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her