Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Investeringsprojekter

Difko udbyder sunde investeringsprojekter indenfor skov/landbrug, ejendomme, vindenergi og solenergi. Klik på kategoribillederne nedenfor, for at informere dig om vores projekter. Difko har udbudt investeringsprojekter siden 1976. Dermed er vi meget erfarne i vores branche. Vores projekter gennemgår en dybdegående evaluering, før de markedsføres og mange af dem kan betegnes som "grønne", dvs. at de er miljøvenlige.

Solenergi

Investering i grønne projekter giver god mening for dig, hvis du ønsker en bæredygtig livsstil og vil gøre en forskel. Difko vil gerne støtte investorer med interesse i grøn investering og det er derfor, at vi udbyder mange projekter, som lever op til disse krav.

Når man investerer i solenergi, bidrager man til et sundt klima og afkastet kan forudsiges med forholdsvis stor nøjagtighed, fordi solindstrålingen ikke afviger meget fra år til år.


Flere attraktive solprojekter er på vej!


Navn:
Solenergi
Navn:

Sol over Brenderup Aps

Kort Text:

Hvordan er det muligt, at tjene penge mens du hjælper Danmark med at nå sine klimamål?

"Sol over Brenderup Aps" er en solcellepark og som investor er du derfor medejer af en vedvarende energikilde og bidrager til en grønnere fremtid.

Aktieafkast:

8 % i gns. p.a.

Aktieafkast
Aktiekapital:

2.400.000 kr.

Aktiekapital
Min. tegningsbeløb:

Fuldtegnet

Min. tegningsbeløb

Bliv Difko investor

Gør din formue en tjeneste og bliv Difko investor. Vi er en erfaren og troværdig udbyder af attraktive investeringsprojekter. Difko agerer altid i investorernes interesse, fordi det er investorerne, der via repræsentanter vælger bestyrelsen i Difko. Læs mere om Difko her.


Kontakt os allerede i dag

1

Kontakt os

Det er helt uforpligtende, at kontakte os og høre mere om vores investeringsprojekter. 
2

Vi finder den bedste løsning

Når vi har talt om dine mål og ønsker, finder vi den løsning, der passer bedst til dig.
3

Vi tager os af administration

Det er ikke tidskrævende at være investor. Vi står for administrationen af projekterne og hjælper gerne, hvis du har spørgsmål.
Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Projektchef
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 17
Kort beskrivelse til poup: