Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Handelsbetingelser


Kommunikation

Som investor i det aktuelle projekt accepterer jeg at modtage nyheder og relevant information i form af projektspecifikke nyhedsbreve via e-mail fra Difko Forvaltning A/S, CVR-nr. 40096957. Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning (”Difko”).


Dataindsamling

I forbindelse med behandling af de data jeg fremsender og i tilknytning til det deraf følgende aftaleforhold, behandler og gemmer Difko mine data. Jeg accepterer herunder at Difko indsamler og bruger data om mig og mine aktiviteter, herunder registreres kundeaktivitet som bl.a. omfatter hvilke e-mails og punkter i mailen fra Difko, som der åbnes og klikkes på, og samkørsel af sådanne data med oplysninger, som Difko allerede har eller får via f.eks. cookies fra Difkos hjemmesider. Formålet med opbevaring og behandling af disse oplysninger er bl.a., at analysere brugen af nyhedsbreve og markedsføring, med henblik på forbedre Difkos projekter, kommunikationen og min brugeroplevelse.

Som Investor i et Difko-investeringsprojekt opretter Difko en brugerprofil i Difkos investorportal: ”Mit-Difko”, hvor jeg kan følge med i relevante informationer og kommunikation vedr. investeringsprojektet. Jeg accepterer herunder, at mine data og min aktivitet på portalen herunder registreres og gemmes af Difko, med henblik på at optimere min og andre investorers brugeroplevelse og Difkos forretningsmodel, kunderelationer og drift.


Datadeling

Difko må dele data om mig og mine aktiviteter med alle Difko koncernforbundne selskaber, med det formål at sende mig relevante e-mails tilpasset min profil vedrørende Difko koncernens aktuelle produkt og den hertil knyttede aktivitet.


Database

Mine data vil blive registreret af Difko, som jeg altid kan kontakte, hvis der ønskes oplysninger omkring de data og oplysninger som der registreret om mig. I det omfang du hermed giver samtykke til Difkos interne deling af information og behandling af de indhentede data, kan denne tilbagekaldes ved at kontakte os på mailadressen difko@difko.dk


Eventuel opdatering af samtykke

I det omfang der fremover kommer andre relevante måder at kommunikere på, må Difko benytte dette samtykke til at kontakte mig og spørge mig om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller oplysninger om mig.


Lovpligtige oplysninger om Investeringsrisiko

Jeg har læst og forstået materialet der beskriver de med projektet forbundne risici, herunder dokument med væsentlig invester information.Klik her for at få oplysninger om Difkos cookies- og persondatapolitik.

Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Projektchef
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 44
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her