Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Billede:
Navn:

Skovprojekt i Letland

Kort Text:
Projektet er en attraktiv investeringsmulighed med lav risiko og 5,57 % i intern rente (IRR). Derudover gør du noget for klimaet, når du investerer i skov.
Beskrivelse:

Det er med glæde, at vi kan præsentere vores nye investeringsprojekt A/S Difko Skov Invest.


Her er tale om en investering i 692 ha jord og skov fordelt på 33 jordstykker i Letland med et forventet træsalg for ca. 2,8 mio. kr. allerede i første regnskabsår. Købet af skov og jordstykker sker uden lånoptagelse eller kassekredit i selskabet, hvilket er medvirkende til en lav risikoprofil. 

Projektet er en attraktiv investeringsmulighed med lav risiko og 5,57 % i intern rente (IRR). Investering i skov er med til at sikre dig mod inflation, negative renter og markedsudsving, og herigennem forbedre afkast/risiko forholdet i din portefølje.


Mindste tegningsbeløb er 50.000 kr., der forventes at give et samlet afkast på 53.607 før skat. Såvel frie midler som pensions- og selskabsmidler kan anvendes.

Vimeo embed:

Information og fakta

Information og fakta:

Skovinvestering
Skovinvestering er karakteriseret ved en begrænset risiko med gode mulighed for et fornuftigt afkast, samt et indbygget værn mod inflation. Det unikke i en skovinvestering er den gennemsnitlige årlige biologiske vækst på 3 % da træerne vokser over tid, uafhængigt af den økonomiske udvikling i samfundet. Hertil kommer, at man selv kan vælge, hvornår træet sælges, hvilket giver selskabet gode muligheder for at optimere afkastet.


Når du investerer i skov gør du samtidig noget for miljøet
Projektet er en attraktiv og grøn investering i lettisk skov, hvori vi arbejder ud fra gældende regler nationalt og internationalt. Vores skovarealer er alle PEFC-certificerede, hvilket blåstempler den bæredygtige skovdrift og opretholdelse af skovens biodiversitet. Når du investerer i skov er du også med til at formindske CO2 i atmosfæren, da træerne optager og binder CO2.


Dit aktiv er i gode hænder
Difko er en dansk investerings udbyder som siden 1977 har udbudt og administreret mere end 190 investeringsprojekter til gavn for samfundet og investorerne. Difko har således en stor erfaring med administration af bæredygtige projekter i ind- og udland. Vores administration sikrer dig, at du som investor, ikke selv skal bekymre dig om skat, selvangivelser, depotoplysninger og lovkrav.

Vores samarbejdspartner, HedeDanmark, der er den største private aktør i de Baltiske Lande, sikrer en bæredygtig og forstlig forsvarlig skovdrift af dit aktiv.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar:
Nøgletal
Investeringsmål:
12,1 mio. kr
Projektsum
Aktieafkast:

5,57% p.a

Aktieafkast
Udbytte:

mulighed for udlodning eller geninvestering allerede efter første år

Udbytte
Aktiekapital:
12,1 mio. kr
Egenkapital
Min. tegningsbeløb:
50.000 kr.
Min. tegningsbeløb
Kontakt os
Fakta
Fakta:
  • Aktiekapital på 12,1 mio. kr.
  • Mindste tegningsbeløb er 50.000 kr.
  • Afkast før skat på 5,57% p.a. uden gearing, baseret på at skoven sælges efter 15 år
  • Der sælges træ for ca. 2,8 mio. kr. i 2019, hvilket giver mulighed for udlodning eller geninvestering allerede efter første år
  • Pensionsmidler kan anvendes 
  • Klimavenlig investering i skov, der er med til at fremme klimamålene
Investeringsøkonomi
Investering økonomi:
Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Ejendomsadministrator
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 64
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her