Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Overskrift :

A/S Difko Skov Invest V

Dato:
18-03-2022
Fuld tekst:

Vi er glade for at kunne fortælle, at vores længe ventede 5. skovprojekt snart annonceres. Vi er i gang med at lægge sidste hånd på præsentationsmaterialet. Herefter mangler en endelig godkendelse i Finanstilsynet, inden vi kan tage imod tegningsordrer.


Investering i skov er særdeles aktuelt med den nuværende stigende inflation, da skoven som udgangspunkt vil stige i værdi i takt med inflationen, hvortil kommer den biologiske vækst. Det vil sige, at man som investor teoretisk set vil have en inflationssikker investering modsat eksempelvis aktier og obligationer.


Udover at have nogle gode økonomiske egenskaber, er investering i skov også en særdeles bæredygtig investeringsform. C02 lagres i træmassen i takt med at træerne vokser og er derved med til at mindske CO2 udledningen.


Vi har fået en positiv tilbagemelding fra PwC, som vurderer, at kriterierne for at kunne opnå investorfradrag for indskud af frie midler er opfyldt, hvilket gør projektet ekstra interessant for investorer, som investerer for allerede beskattede midler.


Som noget nyt vil vi søge om en belåning på ca. 33% af projektsummen, hvilket er relativ konservativt, men vil være med til at øge afkastet på den investerede kapital.


Der kan investeres for såvel frie midler, pensions- og selskabsmidler.


Hvis du ikke allerede er skrevet op til at modtage information fra Difko om kommende investeringsprojekter og nyhedsbreve, kan du tilmelde dig her og være sikker på at modtage en mail, når der er nye projekter klar til investering.

Multibillede:
shutterstock_614463005

Kontakt

Her kan du se alle tidligere udsendte meddelelser fra Difko.   

  Hvad kigger du efter?
  Navn:
  Titel:
  Key Account Manager
  Direkte tlf.:
  Tlf. 96 10 53 74
  Kort beskrivelse til poup:
  Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

  Nyhedsbrev og investeringsprojekter

  Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her