Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Overskrift :

Invester VSO-midler gennem Difko

Dato:
24-05-2019
Fuld tekst:

Som revisor og økonomisk rådgiver for erhvervsdrivende, der sparer op i virksomhedsskatteordningen, bliver du formentlig jævnligt spurgt om, hvad man må investere i for midlerne.


Da der er særlige regler for hvilke aktiver man må investere sine virksomhedsskattemidler i, er det værd at bemærke, at en investering gennem Difko vil gøre det muligt at målrette aktiverne, så det er muligt at anvende virksomhedsskattemidlerne.


Investeringen kan enten være via vores projekter, der udbydes som P/S’er, eller ved at lave individuelle løsninger (private placements), hvor vi finder et projekt specifikt til kunden eller en snæver kreds af investorer.


Difko laver alt arbejdet med at finde de attraktive investeringsmuligheder til den rigtige pris, gennemgang af relevante dokumenter, forhandling af finansiering, samt administration af aktivet, så dine klienter får en investering, som gør det nemt at være investor.


I samråd med dig som økonomisk rådgiver tager vi gerne en uforpligtende snak med dine klienter om, hvilke muligheder de har for at investere deres midler opsparet i virksomhedsordningen.

Multibillede:

Kontakt

Her kan du se alle tidligere udsendte meddelelser fra Difko.   

  Hvad kigger du efter?
  Navn:
  Titel:
  Ejendomsadministrator
  Direkte tlf.:
  Tlf. 96 10 53 27
  Kort beskrivelse til poup: