Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Handelsbetingelser


Jeg samtykker til at modtage markedsføring og nyhedsbreve fra Difko Forvaltning A/S, CVR-nr. 40096957. Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning (”Difko”), om Difkos aktuelle projekter indenfor ejendomme, sol, vind og skov samt andre mulige investeringsprojekter via e-mail.

 


Jeg giver også samtykke til, at Difko med henblik på markedsføring indsamler og bruger data om mig og mine aktiviteter (herunder hvilke e-mails og punkter i mailen fra Difko, som der åbnes og klikkes på) og samkøre sådanne data med oplysninger, som Difko allerede har eller får via f.eks. cookies fra Difkos hjemmesider. Formålet med opbevaring og behandling af disse oplysninger er, at analysere brugen af nyhedsbreve og markedsføringen, med henblik på forbedre Difkos projekter, kommunikationen og min brugeroplevelse.

 


Difko må dele data om mig og mine aktiviteter med alle Difko koncernforbundne selskaber, med det formål at sende mig e-mails tilpasset min profil vedrørende Difko koncernens produkter.

 


Mine data vil blive registreret af Difko, som jeg altid kan kontakte, hvis der ønskes oplysninger omkring de data og oplysninger som der registreret om mig. Det afgivne samtykke til at modtage markedsføring, nyhedsbreve og Difkos tilladelse til behandling af de indhentede data, kan til enhver tid tilbagekaldes ved at kontakte os på mailadressen difko@difko.dk

 


I det omfang der fremover kommer andre relevante måder at kommunikere på, må Difko benytte dette samtykke til at kontakte mig og spørge mig om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller oplysninger om mig.

 


Jeg har læst og forstået materialet der beskriver de med projektet forbundne risici. Hvis dette ikke er tilfældet, så kontakt Difko inden du investerer.

 


Klik her for at få oplysninger om Difkos cookies- og persondatapolitik.

Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Ejendomsadministrator
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 64
Kort beskrivelse til poup:
Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale her

Nyhedsbrev og investeringsprojekter

Tilmeld dig Difkos nyhedsbrev og bestil materiale på investeringsprojekter Klik her