Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00 - Fredag: 08.00 - 15.00

Billede:
Navn:

Valuebuilding i Tyskland

Kort Text:
ValueBuilding er investering i ejendomme via anparter i tyske ejendomsfonde. Udover de årlige udlodninger kan investorer drage fordel af fortjenester, når ejendommen sælges.
Beskrivelse:

Der er stor aktivitet i det tyske marked for gode velbeliggende investeringsejendomme og investeringslysten er stigende godt hjulpet af den generelle økonomiske udvikling i Tyskland.


Hvad er ValueBuilding?

ValueBuilding er investering i ejendomme via anparter i tyske ejendomsfonde, som handles under ejendommenes reelle værdi. Investor kan derfor – udover de årlige udlodninger – se frem til store fortjenester, når ejendommene sælges. Aktiverne er unikke tyske ejendomme med stærke lejere. Ejendommene købes på det tyske marked for anparter i allerede etablerede fonde – her er sikkerheden høj og gennemsigtigheden stor.


 • I modsætning til traditionelle anpartsprojekter er Difkos ValueBuilding projekter ikke skattedrevne investeringsprojekter.
 • Der er ingen hæftelse forbundet med investering i Difkos ValueBuilding projekter.
 • Der handles dagligt anparter i ValueBuilding-fonde via Børsen i Hamborg, og dermed er ValueBuilding-fonde en meget likvid ejendomsinvestering.
 • Ved at investere i et ValueBuilding-selskab har man mulighed for at investere sine pensionsmidler, frie midler samt selskabsmidler . Større, individuelle investeringer kan ske via egne selskaber med vores ekspertise.
 • Udbud af ValueBuilding projekter gennemføres i tæt samarbejde mellem Difko og ValueBuilding ApS og er funderet på mere end 8 års erfaring på markedet for handel og vurdering af tyske ValueBuilding-fonde, og er derfor i besiddelse af kompetencer og ekspertise til at udvælge de mest attraktive fonde. Du kan læse mere om ValueBulding investering her: www.valuebuilding.dk
Vimeo embed:

Information og fakta

Information og fakta:

Sådan udvalger ValueBuilding projekter:

 1. ValueBuilding ApS følger løbende mellem 150 og 200 fonde.
 2. Når der udbydes anparter i solide fonde, foretages en indledende screening af beliggenhed, lejerprofil og ejendomstype.
 3. Hvis beliggenheden, lejerprofilen og ejendomstypen er godkendt, igangsættes en dybdegående analyse af fonden. Vi benytter et avanceret internt analyseværktøj til at foretage analysen.
 4. Hvis fonden lever op til de skrappe kvalitetskrav, godkendes fonden. Det betyder, at ValueBuilding anbefaler den over for investorer, og indkøber den eventuelt i et ValueBuilding-aktieselskab.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar:
Nøgletal
Investeringsmål:
fleksibel
Investeringsmål
Aktieafkast:

11% IRR på A/S niveau

Aktieafkast
Udbytte:

3-4% p.a.

Udbytte
Aktiekapital:
fleksibel
Aktiekapital
Min. tegningsbeløb:
750.000 kr.
Min. tegningsbeløb
Investér nu
Kontakt os
Fakta
Fakta:
 • ingen hæftelse
 • likvid ejendomsinvestering
 • pensionsmidler, frie midler samt selskabsmidler kan anvendes
Investeringsøkonomi
Investering økonomi:
Hvad kigger du efter?
Navn:
Titel:
Ejendomsadministrator
Direkte tlf.:
Tlf. 96 10 53 27
Kort beskrivelse til poup: